Hongarije vakantie Balatonmeer: hotel vakantie noordkant Balatonmeer aanbieding

Het viersterren Hotel Laroba ligt aan de noordelijke oever van het Balatonmeer, op 250 meter van de kust direct aan het strand van Alsoors, Alsoors heeft een van de mooiste stranden van het Balatonmeer !

Hotel Laroba

Hongarije vakantie Balatonmeer: hotel vakantie noordkant Balatonmeer aanbieding

Hotel Laroba is 1 uur vanuit Boedapest en 2 ½ uur vanuit Wenen, globaal uit Nederland is het 14 uur rijden. Bij aankomst valt direct de mooie architectuur van het hotel op, de bijzondere vormgeving en de aparte kleur. Het hotel is het gehele jaar geopend, en bestaat al meer dan honderd jaar, recent is het hotel verbouwd en uitgebreid. Het viersterren hotel is helemaal ingericht op comfort en service voor de klant, de sterren zie je dan ook terug in heel de inrichting, een maximaal comfort geeft de gasten het echte vakantie gevoel.

Hotel Laroba en de kamers

Het Hotel bied plaats aan maximaal 70 personen en heeft 28 kamers die alle airconditioning hebben, er zijn diverse kamers met meerdere bedden maar ook tweepersoons kamers. Daarnaast zijn er kamers voor diverse gelegenheden. zoals de bruidkamer, appartementen, kamers met whirlpool en / of zonneterras.

Restaurant Laroba en de menu’s

Het restaurant heeft een traditionele viskaart, en heeft dus veel visspecialiteiten, hier kun je genieten van de rust, en ontspannen de lekkerste gerechten proeven. Aansluitend op de gerechten is er de regionale wijnkaart, en wijnen uit andere delen van Hongarije. Het keukenteam is bekwaam om de allerbeste gerechten klaar te maken, Hongaarse gerechten maar ook Europese gerechten staan op de kaart. Het restaurant heeft in de afgelopen 25 jaar meerdere erkenningen ontvangen : “Qualifiziertes Geschäft” Gekwalificeerd restaurant, ontvangen van de Hongaarse Gastronomie Association. “Qualifiziertes Geschäft” Gekwalificeerd restaurant, ontvangen van de Hongaarse Kamer van Koophandel en Fabrieken. “Qualifiziertes Geschäft” Gekwalificeerd restaurant, ontvangen van de Handel en Industrie Kamer van het Balatonmeer.

Wellnesszone Laroba Hotel

Het Hotal heeft een wellnesszone waar van alles te doen is, en een garantie voor rust en ontspanning ann het begin of einde van de dag, verblijf je liever heel de dag in het Hotel dat kan natuurlijk ook. De wellnesszone is elke dag beschikbaar van 09.00 uur tot 21.00 uur. Er is een Finse en een infrarood sauna, een zoutbad, recreatieruimte, zonnebanken, verschillende massageprogramma’s en mogelijkheden, aromatherapie baden en en rituele suana programma’s wachten op de gasten.

Finse sauna aan het Balatonmeer

De Finse sauna is heerlijk om te ontspannen en is zeer goed om te ontgiften, met 70 tot 100 graden en een lage luchtvochtigheid is het heerlijk genieten, en het heeft een helende werking op het hele lichaam. Een goede ontspannings mogelijkheid en helpt de weerstand een handje, ook komt de reiniging van de huid goed op gang, en daarnaast werkt het positief uit op de bloeddruk.

Uitgebreid massage aanbod in Laroba Hongarije

Verwen je lichaam met een heerlijke massage en herstel stevens van de stress, ontspant en verfrist de spieren en cellen. De massages worden gedaan door professionele masseurs, en met zachte oliën en crémes veelal verrijkt met vitaminen. De massages zijn relatief goedkoop met prijzen van 4000 forint tot 11000 forint afhankelijk van de soort en methode. Zo is er een normale massage vanaf 30 minuten voor goed € 12,50. Diverse massages die beschikbaar zijn :

  • Aromatische massage
  • Manager massage
  • Indiaanse hoofd massage
  • Voeten massage
  • Dode Zee zout massage
  • Chocolade massage
  • Magic honing massage
  • Alternatieve massage

Al deze massages kunt u dagelijks afspreken, de prijzen en tijden in overleg.

Aromabad: Bad met aromatherapie 

Naast de diverse massages is een aromabad ook een aangename en lekkere aanvulling om weer helemaal tot je zelf te komen, diverse fruit baden en kruiden baden staan ter beschikking.

Hand en voet verzorging in Laroba Hotel Alsoors

Voor mensen die helemaal verwend willen worden is er verder hand en voetverzorging mogelijk, en daarnaast is bewerking van de nagels mogelijk.

Dagelijks in de zoutkamer

In de zoutkamer kun je een detoxbehandeling nemen die er voor zorgt dat de ontgifting op gang komt, dit is goed voor je lichaamelijke gezondheid, voor de huid en voor de luchtwegen. Het is ook goed tegen ontstekingen van voorhoofds en bijholteontstekingen. De zoutkamer wordt speciaal aanbevolen voor rokers en astmapatiënten, de temperatuur in de zoutkamer is 30 a 32 graden.

Infrarood sauna met kleuren therapie

De infrarood sauna ontgift en verfrist het lichaam, samen met een dieet kan het u helpen wat gewicht te verliezen. Kleurentherapie verfrist het lichaam en de ziel, oranje en rood zijn kleuren als de zon, daarnaast geven de kleuren blauw en groen rust en kalmte.

Solarium en zonnebanken

Sensationele momenten maak je door als je het solarium en de zonnebanken gebruikt, door middel van sproeiers wordt creme’s en olieën gespoten die de UV neutraliseren.

 

Bron : http://vakantie2014.com/hongarije-vakantie-balatonmeer/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s