Voorhoofdsholteontsteking besmettelijk: zeer gevoeg boven de ogen en meer

Elke maand schrijf ik hier mijn ervaringen en de aan mij gestelde vragen over voorhoofdsholteontsteking. De meeste voorhoofdsholteontsteking is eigenlijk bijholteontsteking, maar veelal wordt voorhoofdsholteontsteking gezegd.

Neusbijholteontsteking

Voorhoofdsholteontsteking besmettelijk: zeer gevoeg boven de ogen en meer

Drie vragen die mij gesteld zijn over voorhoofdsholteontsteking :

  • Voorhoofdsholteontsteking besmettelijk:
  • Middelen tegen voorhoofdsholteontsteking
  • Zeer gevoel boven de ogen

Voorhoofdsholteontsteking besmettelijk:

Of voorhoofdsholteontsteking besmettelijk is kan ik wetenschappelijk niet uitleggen, maar volgens mij is het niet besmettelijk dat je het van een ander kunt overnemen of krijgen. Wel is het besmettelijk als je net zo slecht leeft of dezelfde problemen mee maakt als een ander die holte problemen heeft, en dus deze problemen zich aan tonen. Dus als je doet wat een ander doet die het heeft, dan kun je het ook krijgen, maar dat is geen besmettingsgevaar. Meestal is een slechte weerstand, of problemen in je leven of grote tegenslagen waardoor je helemaal van de pad af raakt de oorzaak, en als je dan ook nog ongezond eet en leeft dan kan dit probleem tijdens of na een verkoudheid ontstaan.

Middelen tegen voorhoofdsholteontsteking

Er zijn heel wat middelen die gebruikt worden tegen voorhoofdsholteontsteking, maar eigenlijk zijn die niet allemaal met oplossend resultaat, er zijn medicijnen die veel gebruikt worden maar die gewoon niet kunnen helpen, ook zijn er medicijnen die heel belastend zijn voor je lichaam  en dus bij de hierboven beschreven oorzaken je lichaam alleen verzwakken. Mijn mening is dat je heel voorzichtig moet zijn met al deze antibiotica en andere middelen, je lichaam wordt er nog zwakker door en beter worden gaat als maar verder weg. Lees mijn e-boek om gezond en zonder schadelijke middelen het bijholte probleem aan te pakken.

Zeer gevoel boven de ogen

Een zeer gevoel boven de ogen kan er op duiden dat er een bijholteontsteking in de maak is of al aanwezig is. Dat de pijn of het gevoel boven de ogen zit betekend niet dat het voorhoofd ontstoken is, veelal is de bijholte de oorzaak. Een zeer gevoel boven de ogen kan ook andere oorzaken hebben, maar bijholteontsteking heeft een grote kans volgens mij. Zelf heb ik door de bijholteontsteking pijnen en zeer gehad, ik zou bijna zeggen door heel mijn hoofd, soms dat ik er helemaal niks van begreep. Maar door mijn discipline en door zettingsvermogen heb ik bereikt wat in mijn e-boek staat beschreven, 4 operaties en jaren problemen brachten mij op andere paden dan de KNO in het ziekenhuis.

Sinus radiologie verslag van 29 december 1993

In het radiologie verslag van december 1993 staat:

De li. sin. max. is totaal gesluierd. De re. toont een zeer grote poliepeuze slijmvlieszwelling op de bodem, De overige sinus zijn luchthoudend en helder.

Dit is de uitslag van mijn problemen met de bijholtes in 1993. Heel lang geleden maar dat heeft mijn leven flink beinvloed.

 

Koop vandaag nog het e-boek voorhoofdsholteontsteking behandelen en voorkom veel problemen >>> Klik hier >>>

 

Bron : http://voorhoofdsholteontsteking.com/voorhoofdsholteontsteking-besmettelijk/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s