Budget verhuizen: verhuizing verhuizers verhuisservice emigreren emigratie

Verhuizen in de EU met verhuizers die budget prijzen rekenen, interessant voor emigranten en verhuizingen over grote afstand. Verhuizen is een dure hobby, en neemt een groot deel van je budget weg, de oplossing is zelf iets meer doen en goedkoper verhuizen.

Budget verhuizen verhuizing verhuizers verhuisservice emigreren emigratie

Budget verhuizen: verhuizing verhuizers verhuisservice emigreren emigratie

Interjos Service Hongarije biedt budget verhuisservice, de verhuizing wordt gedaan door Hongaarse chauffeurs, kunnen elke week laden in Nederland en rijden door heel de EU. Offertes worden in overleg samengesteld en vallen veel lager uit dan bij de reguliere verhuizers. Dat is heel logisch want die bieden een kompletere service, en daar betaal je veel meer voor. De Hongaarse chauffeurs zijn dit werk gewend, en verzorgen uw spullen goed, de vervoerder rijd regelmatig verhuizingen tot voldoening van de klanten !

Budget verhuizen verhuizing verhuizers verhuisservice emigreren emigratie / hoe werkt het

Het is heel simpel de klant betaald alleen het vervoer, in en uit laden samen met de chauffeur en enkele eigen mensen die helpen. Inpakken dien je zelf te doen in dozen, voor bescherming dien je wat dekens of karton of eventueel een rol stof aan te schaffen. Je kunt alles op je gemak inpakken en gereed zetten voor het laden, natuurlijk heb dan zelf wat meer werk , maar daar heb je voor gekozen dus dat wijst voor zich. Via email overleggen we hoeveel ruimte nodig is en ook of dat genoeg is voor alle spullen, na het invullen van de vragen lijst komen we tot een aantal m3 en een gewicht en daar plakken we een prijs aan. Mocht het moeilijk schatten zijn dan kunnen wat foto’s een oplossing bieden, Langskomen voor een offerte is geen optie omdat dan een deel van je voordeel weg is, dit in verband met de extra kosten, echt budget verhuizen is dus betalen voor het vervoer en een klein bedrag voor laden en lossen.

Natuurlijk zijn er meerdere mogelijkheden om budget verhuizen uit te breiden, daar kunnen we altijd overleg over hebben. Denk daarbij aan meer mensen op laad en los plaats, opslag of een extra dag zodat je zelf naar je lokatie in Zuid Europa kunt rijden. De verhuisservice werkt heel snel, laden vandaag, is lossen binnen 24 uur in Zuid frankrijk. Dit is natuurlijk maar een voorbeeld, maar daar kun je mee rekenen. Ook kun je bijvoorbeeld een extra man erbij nemen die je in je nieuwe woon lokatie kan helpen, eventueel 1 dag, 1 week of meerdere weken, het is net wat je wenst.

Budget verhuizen verhuizing verhuizers verhuisservice emigreren emigratie / laaddatum

De laaddatum voor het verhuizen moet wel enigzins flexibel zijn, dat kan tevens het nadeel zijn van budget verhuizen. De vrachtwagens vertrekken uit Hongarije en lossen in de Benelux, aansluitend laden ze dus verhuizingen, het laden is dus afhankelijk van het lossen en van het verkeer. Gewoonlijk plannen we samen in week in welke de verhuizing plaats moet vinden, dan in die week 3 data meestal de woensdag, donderdag en vrijdag, met als absolute voorkeurs datum de donderdag. Die donderdag wordt de streefdatum die bijna altijd word gehaald. Heel dit verhaal doen we per mail, en we houden contact over datum en tijden. Het is dus geen enkel probleem, zeker niet als je er van uit gaat dat we 3 data prikken. Deze service is uniek en wordt veel gebruikt tot tevredenheid van velen, ook gaat er wel eens wat mis in het verkeer, of komt een auto vast door sneeuw of gladheid. Maar je zult ook wel begrijpen dat wij niet alle problemen kunnen tackelen, en ook dat we niet heel de wereld aan een touwtje hebben. Maar buiten dat gaan we alleen de strijd aan voor tevreden klanten te maken, en dat is al heel veel keren gelukt !

Budget verhuizen verhuizing verhuizers verhuisservice emigreren emigratie / het inpakken

Het inpakken is best wat werk maar daar kun je ook heel wat op besparen, ook beschrijf ik hier enkele tips voor de inpakker. Het meeste kan worden ingepakt in dozen, die dozen kun je kopen, maar je kunt ook bij bedrijven vragen of ze dozen hebben. Meestal moeten zij betalen voor het papier en karton af te voeren, en zijn ze blij als je het mee wilt nemen. Een tweede optie is om bij de papierverzamelaars van de zending of van een voetbalclub te informeren, daar kun je eventueel wat dozen krijgen of eventueel kopen voor 1 € per stuk, die dan naar de zending of clubkas gaat.

Zorg bij het inpakken altijd voor een goede organisatie, zorg dat je exact weet wat er in de dozen zit, schrijf alles op de doos of plak een labelsticker op de doos. Zeker bij emigratie is het belangrijk dat je dingen die je direct nodig hebt, allemaal bij elkaar in een doos inpakt worden, zodat je bij aankomst niet direct 100 dozen moet gaan open maken. Ook is het belangrijk om geen dingen mee te gaan nemen die je zeker bij emigratie, na aankomst daar gaat weggooien, probeer daar eerder afscheid van te nemen. Schroef kasten en meubelstukken zo veel als mogelijk uit elkaar zodat bij het laden dit al gedaan is. ook heb je minder ruimte nodig.

Na gebruik zijn de dozen misschien weer door te verkopen !

Budget verhuizen verhuizing verhuizers verhuisservice emigreren emigratie / verzekering

De vrachtwagens hebben een verzekering voor beroepsgoederenvervoer, verhuizingen vallen daar niet onder. Je kunt bij bank of tussen persoon een verzekering afsluiten voor het vervoer, of vervoeren zonder verzekering is ook mogelijk, maar dan is het vervoer voor eigen risico. Als de spullen geen grote waarde hebben dan is dat zeker een optie, alleen bij specifieke dure dingen zoals schilderijen, duur antiek, porselein en meer gelijksoortige dingen zou ik een verzekering regelen. Maar is de verhuizing een huis tuin en keuken verhuizing dan liggen deze zaken anders. Verhuizen via deze budget verhuisservice is eigenlijk heel eenvoudig, veel heb ik hier beschreven, en al de andere vragen kan ik per omgaande beantwoorden. En nogmaals geschreven : Velen hebben al gebruik gemaakt van onze service tot volle tevredenheid, en komen er ook regelmatig op terug, verder ook veel klanten van mond op mond reclame !!

Stel uw vraag a.u.b. hieronder per omgaande ontvangt u antwoord of een offerte.

Bron : http://interjos.com/budget-verhuizen/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s