Wat anders dan Facebook: sport spel puzzel en shop nu

Veel mensen zijn al jaren echte faceboekers, geschreven zoals uitgesproken, maar Facebook is best saai. Misschien is het leuk om dagelijks op een website spelletjes, sport, puzzels, verdienen en eventueel te shoppen.

Wat anders dan Facebook

Wat anders dan Facebook: sport spel puzzel en shop nu

Nu ben ik al geruime tijd lid van diverse “sociale websites”, het sociale heb ik eigenlijk nog niet ontdekt zo ook het leuke is me volledig ontgaan. Maar wel maak ik gebruikt van Facebook om mijn berichten te posten, dat zelfde doe ik ook op twitter, youtube en nog een paar “sociale plaatsen”, maar veel meerwaarde voor mijn leven hebben ze geen van allen. Het is dat ik mijn inkomsten/ verdiensten/ klanten er weg haal, anders was ik heel niet geinteresseerd.

Mijn sociale website

Waarschijnlijk hebt u/jij al gezien dat ik regelmatig artikels plaats op Plazilla, in het verleden was Plazilla maar eigenlijk Xead mijn sociale ontmoetingsplek om contacten te hebben. Omdat het een website is om te schrijven, ben ik van armoede begonnen met schrijven, wat ik eigenlijk nooit gedacht had. Wat ik nooit gedacht had was dat ik honderden artikelen zou gaan schrijven, maar dat is dus wel gebeurd.

Maar na verloop van tijd met al de vernieuwingen op Plazilla, zijn de contacten veel minder geworden, nu krijg ik zelf 0 reacties op mijn schrijven en dat was voorheen anders. Dus net als bij de ander “sociale websites”, gebruik ik Plazilla alleen nog om mijn geld te verdienen en mijn klanten binnen te halen. En dat werkt want in die paar jaar heb ik internet inkomen opgebouwd. Je zult er versteld van staan wat er op het web te verdienen is, en dat ervaar ik nu ook.

Als ik artikelen plaats op Plazilla dan zijn dat er meestal meerdere tegelijk, want ik plaats alle artikelen door van een van mijn 40 websites. Zo als bekend kun je bij Plazilla makkelijk honderden euro’s verdienen per jaar, maar dat is niet waar ik mijn inkomsten van haal. In drie jaar tijd heb ik nu een eigen bedrijf wat steunt op mijn websites en inkomsten uit het web.

Opzoek naar een leuke website

In mijn vorige artikel lag de nadruk op verdienen, maar in dit artikel schrijf ik meer over een “sociale website” om contacten op te bouwen en te onderhouden. De website waar ik mijn verdiensten wil hebben, gebruik ik ook voor spelletje, voor muziek, puzzel, shop en dus voor te verdienen. Sinds kort heb ik contacten over heel de wereld. maar ook in Nederland heb ik leuke contacten erbij. De voertaal is Engels op de website, maar je kunt schrijven in elke taal, en hebt dus wel mijn Engels flink opgehaald.

Ook kun je zelf je nieuwe of gebruikte spullen te koop aanbieden, of eventueel zakelijk je waren verkopen. Of misschien voor de schrijvers onder ons, bied je boek aan en promoot het naar bekenden, betalen kan op alle manieren dus je eigen marktplaats.

Ziet u wel dat mijn artikels over geld verdienen voor mij belangrijk zijn, maar de andere dingen zijn misschien voor u/jij leuk of belangrijk. Ik nodig dan ook iedereen uit om eens te kijken naar de leuke spelletjes, de super actie’s met kortingen tot 90 % en veel meer. Het inschrijven is gratis en dat blijft het ook. Het is net als wanneer je in de stad loopt, je hoeft niks te doen. Zelf loop ik regelmatig door de stad, maar niet om te kopen, het is gewoon leuk om te zien wat alleen voorbij komt en gebeurd.

Wil je graag op de website rond kijken, producten verkopen, puzzelen, spelletjes, muziek downloaden, goedkoop shoppen -90 % en nog veel meer Klik dan hier

Toch liever beide doen,  producten verkopen, puzzelen, spelletjes, muziek downloaden of goedkoop shoppen -90 % en verdienen en nog veel meer Klik dan hier

 

Bron : http://geld-ver-dienen.nl/geldverdienen/wat-anders-dan-facebook/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s