Samsung Galaxy: review van de Samsung Galaxy Ace S5830

In dit artikel een uitgebreide review over de Samsung Galaxy Ace S5830, alle punten van dit toestel worden behandeld, zodat u makkelijk een keuze kunt maken. 


Samsung Galaxy Ace S5830

Direct een account maken voor goedkoop te kopen : Klik hier en ontvang direct een giftcard met extra korting ! Klik hier

Samsung Galaxy: review van de Samsung Galaxy Ace S5830

Deze Samsung Galaxy Ace S5830 is een Slate telefoon en heeft een gewicht van 113 gram en de afmetingen zijn 112 x 60 x 12 millimeter. De Samsung Galaxy smartphone werkt op de Android 2.3 platform ook beschikt over een 0.8 GHz Single-core processor (Qualcomm MSM7227). Een grote bereikbaarheid wordt geboden door de accu van de Galaxy Ace S5830 die een stand-by tijd van 640 uur (of 420 uur op het 3G-netwerk) je kunt dus 660 minuten bellen (of via het 3G netwerk 390 minuten netwerken) aleer  je de Lithium-Ion batterij van deze Samsung Galaxy weer moet laden. Naast gewoon bellen beschikt dit heeft dit toestel heel wat mogelijkheden : de FM radio meteen RDS, de MP3-speler, internetten, e-mailen en de 5 megapixel camera. Meer hierover lees je in de volgende paragrafen. 

Samsung galaxy ace s5830 en internet en Multimedia

Hedendaagse mobiele telefoons hebben naast het bellen en sms’en veel meer functies zodat je alles onderweg kunt doen, bijvoorbeeld internet en muziek luisteren zijn gewenste opties. Deze functies worden tegenwoordig door heel veel consumenten als belangrijk geacht naast het bellen of sms’en. 

Met deze Samsung Galaxy Ace S5830 heb je ook de mogelijkheid om op het internet te surfen. De Samsung Galaxy ace S 5830 is ook geschikt voor het snel internet. Natuurlijk is het data abonnement hierbij heel belangrijk dus het juiste data abonnement. Als je het juiste data abonnement hebt dan kun je snel surfen over het www. Heel veel mensen kunnen niet meer zonder hun toestel en willen steeds meer functies, naast sms’jes en het ontvangen en direct beantwoorden van e-mail, wil men alles kunnen doen. Met deze Samsung Galaxy Ace S5830 is het nu ook mogelijk om e-mails te ontvangen en te versturen (POP, IMAP en Push). Ook kun je op je telefoon diverse applicaties gebruiken, een deel zijn al standaard geïnstalleerd, andere kunt je zelf installeren. Zo staan Facebook, Gmail, Twitter en Youtube al geínstalleerd.

Niet alleen internetten wordt veel gedaan op een mobiele telefoon, de mobiele telefoon neemt ook de functie van mediaplayer over, alles in een heeft de voorkeur voor de toekomst. Natuurlijk is het mogelijk om FM radio te luisteren op de mobiele telefoon, want de telefoon beschikt over RDS. Ook kan door installatie van apps via internet radio worden geluistert. Hou wel in de peiling dat er dan wel dataverkeer is wat kosten met zich mee kan brengen, beter via wifi luisteren. Beter is om je favoriete mp3’tjes te beluisteren via de ook aanwezige mediaplayer. Zelfs heeft deze mediaplayer van deze Samsung Galaxy Ace S5830 de mogelijk om naar filmpjes te kijken.

Snel wat werk doen onderweg op deze Samsung Galaxy Ace S5830 is goed mogelijk want dit toestel biedt ondersteuning voor  Word, Excel, Powerpoint en PDF.

De geheugen opslag bepaald de hoeveelheid foto’s, de filmpjes, de muziek en andere mogelijkheden op je toestel. Het geheugen van dit toestel is standaard 158 MB, maar het interne geheugen van de Samsung Galaxy Ace S5830 kan worden vergroot naar 32 gigabyte door een MicroSD geheugenkaart direct bij de aanschaf erbij te kopen. Zeker als je veel functies gaat gebruiken is dat een aanrader.

Samsung galaxy ace S5830 als camera

Je kunt naast internet en multimedis de Samsung Galaxy Ace S5830 ook gebruiken als digitale camera. Je kunt foto’s maken met een maximale resolutie van 2592 x 1944 pixels (5 megapixels). Zelfs in het donker kun je foto’s maken want dit toestel is uitgerust met een solide flitser. Niet alleen foto’s maken is mogelijk maar ook kun je filmpjes maken en opnemen  Voor deze filmpjes is de maximale resolutie 800 x 480 pixels groot.

Bellen en Verbindingsmogelijkheden van de Samsung galaxy ace S5830

Elk land heeft andere frequenties en inbel mogelijkheden die mobiel bellen mogelijk maken. In ons Nederland, maar ook in andere delen van Europa, gebruiken we nu de 900 en de 1800 megahertz (MHz) frequentie en om in de landen van Noord- en Zuid-Amerika en Azië moet je toestel geschikt zijn voor het 850 MHz netwerken. Alle belfrequenties die door de Samsung Galaxy Ace S5830 nu worden ondersteund zijn: 850,  900, 1800 en de 1900 MHz. 

Met deze Samsung Galaxy Ace S5830 kun je op verschillende manieren in contact komen met de wereld. Het is mogelijk om contact te maken met tekstberichten (SMS) en ook multimedia berichten (MMS). ook is supersnel internetten met deze Samsung Galaxy Ace S5830 mogelijk omdat het toestel ook ondersteuning biedt voor HSDPA en UMTS. Om te internetten is het ook mogelijk om dat via wifi te doen, zodat het mogelijk is om op je werk, op vakantie en overal waar deze wifi geboden wordt te kunnen internetten. Dit internetten gaat dan via een modem en een vaste internet verbinding. Eventueel kun je bestanden overzetten van je toestel naar je PC  via een USB aansluiting. Ook via bluetooth (versie v2.1 met A2DP) kun je met deze Galaxy Ace S5830 bestanden verzenden naar andere mobiele toestellen of maak je gebruik van je draadloze headset. Doordat een A2DP audio profiel voor bluetooth ervaar je een extra scherp geluid via je headset. 

Bediening en overige functies van de Samsung galaxy ace

Det display van het Samsung Galaxy Ace S5830 toestel is 3.5 inch groot en deze heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Deze telefoon is te bedienen door een TFT touchscreen. Verder zijn er nog een aantal basisfuncties op dit toestel beschikbaar : de agenda, de alarmklok, een digitaal kompas, een vliegtuigmodus en diverse games, dus vermaak is niet vergeten.

 

Voor goedkoop Samsung galaxy ace S5830 te bestellen maak een account op de website en ontvang een extra giftcard : Klik hier

 

Bron : http://geld-ver-dienen.nl/geldverdienen/samsung-galaxy/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s