Verdienen online: inkomen creëren voor de toekomst online

Online geld verdienen op de automatische piloot is dat mogelijk, of moet je misschien wat werk doen om online geld te verdienen. Hou het maar op dat laatste, met 5 a 6 uur in de week geld verdienen online.

geld-ver-dienen

Verdienen online: inkomen creëren voor de toekomst online

Een tijdje geleden ben ik begonnen om een tweede inkomen te verdienen, om eerlijk te zijn het eerste inkomen was er nog niet helemaal, maar het heet nou eenmaal een tweede inkomen. In kwam het tegen in het Engels en zag dat het zonder investering te doen was. Dacht dan schrijf ik direct in want dan zie ik wat het is. Nadeel voor mij is als ik ergens mee begin wil ik direct hoger op, en met een online verdienste van 5 a 6 uur per week is dat niet zo eenvoudig.

Bent u geinteresseerd hou er dan rekening mee dat de lange termijn de verdiensten gaan geven en niet de snel rijk methode en niks verdienen.

Direct online thuis werken

Ik ben dus direct gestart met online thuiswerk zonder investering, en werk had ik dat is zeker, alleen de verdiensten komen later pas en daar moet je even tegen kunnen. Wel steeg ik snel op de punten ranglijst, wat mij dan weer tot tevredenheid stemde.

Elke dag “moet” ik mij op de website melden en diverse opdrachten uitvoeren, en het is leuk om te doen, maar volhouden is dus de basis van enige verdienste.

Onder tussen zit de groei er in en hoop ik over 1 a 2 jaar een goed inkomen te hebben, aan mij zal het niet liggen want ik wil er elke dag 3 tot 5 uur in steken. Zonder enige inspanning zal geen enkel systeem kunnen blijven werken.

Doelstelling SFI thuiswerk

Sinds ik online thuiswerk doe werk ik met een doelstelling, en die is heel reëel om waar  gemaakt te kunnen worden. Te hoge verwachtingen is niet goed want dan kom je er nooit aan, maar gewoon stevige doelstellingen voor je toekomst zijn heel belangrijk. Zo ben ik ook begonnen met SFI en dat werkt goed, dat wordt ook van de organisatie gevraagd, om doelstellingen te schrijven. Verder kun je verdienen door te leren en opdrachten uit te voeren, maar het hoofddoel is om je netwerk uit te breiden, en omzet te creëren. Geen mensen benaderen geen nare contacten, of geen conferentie’s bezoeken maar gewoon je werk doen en alles is ok.

 

Klik hier voor online geld verdienen

 

Bron : http://geld-ver-dienen.nl/geldverdienen/verdienen-online/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s