Voorhoofdsholteontsteking problemen: het koude voorjaar gooit roet in het eten

Het is weer al even gelden dat ik mijn vorige artikel heb geplaatst, normaal kun je denken geen bericht goed bericht, maar nu is dat niet helemaal waar. Er is ook minder goed nieuws geweest, en dat is dat het voorjaar heel koud was.

 

voorhoofdsholteontstekingVoorhoofdsholteontsteking problemen: het koude voorjaar gooit roet in het eten

Zo half maart leek het erop dat de lente vroeg ging inzetten, en dus de temperatuur naar 20 of + 20 zou gaan en blijven, maar niks was minder waar. Het bleef bij enkele dagen goed weer, om daarna weer minder te worden en zelf koud voor de tijd van het jaar. En dat koude weer is nu precies waar mensen met voorhoofdsholteontstekings problemen eigenlijk niet goed tegen kunnen. Ook in mijn geval is koude tot laat in het voorjaar en zelf tot eind mei helemaal niet lekker, mijn weerstand is niet goed en die koude geeft dan net voor dat het weer beter wordt meestal een terug val en wat onregelmatigheden in de holten. Dat zou te voorkomen zijn geweest als ik meer in mijn e-boek had gelezen, maar als het redelijk goed gaat vergeet je al die dingen en denk je dat je weer zonder beperkingen kunt functioneren, niks is minder waar want als je de verzorging verwaarloosd dan gaat het niet goed.

Het koude voorjaar maakt bijholte problemen weer actief

Meestal hou ik het aardig goed als hier half of eind maart het lekkere lente weer komt, maar dit jaar is het veel langer koud en zelfs eind mei een koude golf met veel slecht weer. Dan is het heel belangrijk dat je voorzorgsmaatregelen hebt getroffen. Wat ik zelf heerlijk vindt om koude dagen of weken door te komen is regelmatig een turksstoombad te nemen, daar wordt je lekker warm van en ook de holten houden van warmte, eventueel is regelmatig een saunabezoeken ook goed. Verder zo veel als mogelijk iets op je hoofd doen, en vindt je dat helemaal niks dan adviseer ik een hoofdband (zie foto boven) om te doen, deze gewoon helemaal over je voorhoofd doen ik heerlijk warm en dat kan veel problemen voorkomen.

Warmte is dus naast alle andere dingen het sleutel woord, woon je zuidelijker dan zullen je problemen minder zijn.

Voorhoofdsholteontsteking en een dikke neus

Wat het eerste zichtbaar wordt als ik weer enigszins hinder heb in mijn holten, als ik ’s morgens opsta dat mijn neus dikker toont dan normaal, het is waarschijnlijk maar enkele millimeters maar het is goed te zien. Daarnaast ben ik een brildrager en kan dus goed voelen als ik mijn bril opzet dat de neus gezwollen is.

Eerst nam ik wel eens neusdruppels om de holtes te helpen, maar vroeg mij af hoe het kwam dat de neus gezwollen was, echter heb ik daar nog geen oorzaak voor kunnen vinden. Wel neem ik zo weinig mogelijk neusdruppels of neusspray want die werken als en boomerang. Eerst helpen ze even en daarna heb je er last van.

Met of zonder spray de gezwollen neus is meestal binnen een uur weer normaal. Dus dan liever zonder spray omdat deze niks toevoegd.

Is het mogelijk om te werken met voorhoofdsholteontsteking

Natuurlijk kun je werken als je deze problemen hebt, maar ik zou het wel afraden. Want dit probleem kan zich makkelijk vast zetten, en maken dat je regelmatig bijholte problemen hebt. Het verwaarlozen kan ontaarden in chronische klachten, en dan verspeel je veel meer tijd. Of je bent heel je leven afhankelijk van het weer.

Meestal ontstaat voorhoofdsholteontsteking of bijholteontsteking omdat er bijkomende problemen zijn. Die bijkomende problemen zorgen er voor dat de weerstand onderdruk komt te staan, en daardoor kunnen bijholte klachten makkelijk chronisch worden. Zorg dat dit niet gaat gebeuren !

 

 

Nu van € 39,95 voor € 14,95

25 euro korting !!!

buy

Bron : http://voorhoofdsholteontsteking.com/voorhoofdsholteontsteking-problemen-2/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s