Chronische voorhoofdsholteontsteking: is het besmettelijk en druk tussen de ogen

Voorhoofdsholteontsteking is er grof weg in twee vormen, de gewone voorhoofdsholteontsteking en de chronische voorhoofdsholteontsteking, de eenmalige en de terugkerende ontsteking. Lees meer over holteontsteking in dit artikel.

Voorhoofdsholteontsteking

Chronische voorhoofdsholteontsteking: is het besmettelijk en druk tussen de ogen

  • Druk tussen de ogen bij voorhoofdsholteontsteking
  • Chronische voorhoofdsholteontsteking / sinusitis en werken
  • Druk bij voorover buigen bijholteontsteking
  • Zwaar gevoel in het voorhoofd bij voorhoofdsholteontsteking
  • Slecht zicht bij bijholteontsteking
  • Medicijn voor voorhoofdsholteontsteking
  • Mag je in de zon met bijholteontsteking
  • Is voorhoofdsholteontsteking besmettelijk

Druk tussen de ogen bij voorhoofdsholteontsteking

Druk tussen de ogen is meestal een gevolg van voorhoofdsholteontsteking, eigenlijk is bijholteontsteking de betere naam. Mijn ervaring is dat al vrij snel als er sprake is van voorhoofdsholteontsteking, en eigenlijk ongemerkt al voor die tijd, van druk tussen de ogen. Tussen de ogen is de plaatst waar het bij bijholteontsteking meestal mis zit. Tussen de ogen zijn de ruimten heel klein, en dus snel verstoord bij enige hinder. Voorhoofdsholteontsteking is dan snel ontstaan, het kan een korte ontsteking zijn als bijvoorbeeld een onschuldige kou deze veroorzaakt.

Ga altijd naar de huisarts en als de conclusie is voorhoofdsholteontsteking, dan graag thuis blijven neem geen risico. Het kan zijn dat je redelijk sterk bent en dat er geen problemen in je levensweg zijn. Dan kan de ontsteking snel weg zijn. Zijn er naast de verkoudheid meerdere duidelijke oorzaken dan zeker rust nemen. Druk tussen de ogen duidt op kanaaltjes die dicht zitten, en die moeten weer vlot gemaakt worden. Door het lichaam of door u zelf.

In mijn persoonlijke geval heb ik jaren veel last gehad van druk tussen de ogen, nu heb ik er veel minder last van, en als ik het heb dan kan ik actie ondernemen en is de druk snel weg.

Chronische voorhoofdsholteontsteking / sinusitis en werken

Chronische voorhoofdsholteontsteking dan altijd thuis uit zieken, neem geen risico want het zit dan waarschijnlijk mis in de bijholte. Maar ook bij gewone voorhoofdsholteontsteking raad ik aan ga niet werken. Mijn situatie was heel slecht toen ik bijholte problemen kreeg, met een slechte weerstand, een slechte gezondheid, een slecht eetpatroon, veel alcohol gebruik en dag en nacht werken kon het alleen maar fout gaan. Maar gelukkig zit niet iedereen in deze moeilijke situatie. Wel raad ik aan om mijn e-boek aan te schaffen met vele jaren ervaring

Druk bij voorover buigen bijholteontsteking

In een eerder artikel schreef ik al over druk bij het duiken, maar nu kom ik nog even terug op druk bij het voorover buigen. Alle klachten met druk heb ik zelf mee gemaakt, dus het is niks vreemds voor mij. Zelf heb ik het wel gehad dat ik bij voorover buigen ineens hoofdpijn kreeg, wat dan ook weer weg ging als ik mijn behandel plan er op los liet. Maar het kan zeker onder het werk heel lastig zijn zeker als je af en toe moet bukken. Zo als eerder al geschreven, bij voorhoofdsholte problemen altijd thuis blijven, zorg dat de huisarts daar in mee gaat.

Persoonlijk ben ik redelijk tot goed herstelde en kan ik druk en druk verschillen goed bewerken, maar dat kost wel wat inspanning.

Zwaar gevoel in het voorhoofd bij voorhoofdsholteontsteking

Het zware gevoel in het voorhoofd is een teken dat er een bijholteontsteking is, althans dat is een mogelijkheid die veel kans maakt. Door dat de zeefbeen holte verstopt is gaat er een druk opbouw plaats vinden, die bij kleine druk verhoging al veel last veroorzaakt. Het voorhoofd is meestal niet ontstoken maar de bijholte of zeefbeen holte, en die maakt dat het boven in druk gevoelig wordt.

Slecht zicht bij bijholteontsteking

Daar ik chauffeur was kan ik vaststellen dat met regelmaat, of eigenlijk onregelmatig mijn zicht veel minder was. grote verkeersborden op de autoweg kon ik dan niet lezen. Maar dat kon een dag later weer helemaal anders zijn, en zag ik alles glas helder.

Medicijn voor voorhoofdsholteontsteking

Er zijn een massa soorten medicijnen die je kunt krijgen bij voorhoofdsholte problemen. Ik heb achteraf gezien de raarste pillen gehad. Zelf ook pillen die helemaal niet konden helpen. Maar helpen deden ze geen van allen, wel hadden ze veel en vervelende bij werkingen. Doe wat je goed lijkt, maar ook hier raad ik aan weet wat je doet. Zelfs prednison heb ik gekregen voor mijn problemen. Dan kunt u beter mijn e-boek aanschaffen dan bent u voor € 15 euro klaar, en heb u weinig slechte bijwerkingen. En ook het resultaat mag er zijn, het heeft mij geholpen om van 90 % last naar 5 % last te gaan, en dat is dragelijk !

Mag je in de zon met bijholteontsteking

Ging zelf altijd in de zon, maar of dat lekker was ik denk het niet. Door de druk in je hoofd, het volle gevoel tussen en boven de ogen, was warmte meestal niet aangenaam. Een vast zittende ontsteking geeft bij warmte veel druk en last, en snel zweten en een soort opvliegers. Tegenwoordig vindt ik zon heerlijk op mijn hoofd, maar vroeger vond ik er eigenlijk niks aan. Het mag dus wel als je het lekker vindt.

 Is voorhoofdsholteontsteking besmettelijk

Ik heb nog nooit gelezen of gehoord dat deze ontsteking besmettelijk is. Gezien de jaren lange ervaring denk ik zeker niet dat het besmettelijk is. Veel al kom je via een verkoudheid aan een bijholteontsteking. Daarnaast is een slechte gezondheid, en andere persoonlijke factoren een oorzaak om deze ontsteking te krijgen. Bijvoorbeeld een scheiding of sterfgeval kan het lichaam uit balans brengen en dan kun je door slechte weerstand of ongezond leven makkelijk een bijholteontsteking op doen.

 

Koop vandaag nog het e-boek voorhoofdsholteontsteking behandelen en voorkom veel problemen >>> Klik hier >>>

 

Bron : http://voorhoofdsholteontsteking.com/chronische-voorhoofdsholteontsteking-2/ 

 

http://bit.ly/1jrpDQz

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s