Vitamine B gebruik: aangezichtspijn aderverkalking en Alcoholisme behandelen

In dit artikel ga ik specifiek in op de volgende klachten, aangezichtspijn, aderverkalking en alcoholisme, het behandelen van deze klachten of ziekten met vitaminen en mineralen.

Vitamine B gebruik

Vitamine B gebruik: aangezichtspijn aderverkalking en Alcoholisme behandelen

  • Aangezichtspijn behandelen met vitaminen
  • Beïnvloeden van aderverkalking
  • Alcoholisme en alcoholverslaving aanpakken

Aangezichtspijn behandelen met vitaminen

Aangezichtspijn is een aandoening van de drielingzenuw, deze zenuw geeft het gevoel in het gezicht. Globaal loopt er 1 tak naar de onderkaak, 1 naar het voorhoofd dus de bovenkant van het hoofd en 1 gaat naar de plaats tussen de ogen en de mond. Zelf heb ik geen klachten op dit vlak, maar ik kan me er wel veel bij voorstellen. Door mijn bijholte klachten heb ik soms ook heel onverwacht gevoelens en lastige pijntjes, het zou zo maar kunnen dat het vlak naast de aangezichtspijn zit.

Aangezichtspijn kan positief reageren op een sterk vitamine B complex, de voorkeur heeft een B100 complex wat dus van alle B vitaminen 100 mg bevat. Neem deze pil aan het begin en aan het eind van de dag, als toevoeging een 100 mg vitamine B1 en een vitamine C van 1000 mg. Blijft altijd zaak om de basis vitaminen in te nemen om te voorkomen dat de balans weg is. Gebruik deze supplementen 2 weken en stop daarna 1 week met de extra pillen, maar neem wel de basis elke dag in.

Als er weinig uitzicht is zou ik adviseren hiermee aan de slag te gaan. In de gezondheidszorg kom je al snel bij medicijnen als anti-depressiva en anti-epileptica, deze mijden is een hele stap, maar deze nemen is ook een hele stap !

Persoonlijk zou ik ook de pijnplekken wat masseren met de vingertoppen. Daarnaast is het belangrijk dat de nek en nekspieren soepel zijn. Doe het hoofd naar achteren en draai het naar alle kanten zo ver als mogelijk, doe ook het hoofd helemaal naar voren en draai zo ook naar links en rechts maar wel zo ver als mogelijk, probeer recht achter je te kijken. Voor mij is dat heel ontspannend.

Belangrijk : Bezoek altijd eerst de huisarts en laat vaststellen wat de naam van het probleem is.

Beïnvloeden van aderverkalking

Aderverkalking is een langzaam sluipend probleem, maar kan heel lastige gevolgen hebben. Beïnvloeden met vitaminen en mineralen is naar mijn idee een van de enigste natuurlijke mogelijkheden.

Wat is aderverkalking

Aderverkalking in het kort :

Het vastzetten van een goede stof aan de aderwand binnenzijde, dus de cholesterol die dan weer kalk aantrekt. Beide zijn goede stoffen maar behoren niet op die plaatsen, maar moeten eigenlijk naar de eindbestemming. Door het ontbreken van weer andere stoffen, zoals Lecithine die het vervoer regelen naar de eindbestemming, zet cholesterol zich op de aderwand. Zaak is dat dit zo snel als mogelijk wordt aangepast.

Aderverkalking behandelen of beïnvloeden

De stof Lecithine is dus nodig om deze klacht te beïnvloeden. Lecithine kan men innemen of het lichaam kan deze stof zelf aanmaken. Zaak is dan wel dat er voldoende vitamine B6, inositol en choline in de voeding zitten. De basis vitaminen en mineralen zijn dus bij deze ook weer heel belangrijk. Beweging en gezond leven is de basis van een goede gezondheid. Soms of veel al willen we daar niet aan, maar verwaarlozing van de basis geeft veel ongemakken.

Alcoholisme en alcoholverslaving aanpakken

Meerdere proeven op diverse universiteiten hebben aangetoond dat vitamine en mineralen tekort de zucht naar alcohol en drank verhoogd. Een tekort stimuleert dus de zin en lust naar drank, wat tot gevolg kan hebben dat alcoholisme ontstaat. daarnaast zullen er ook wel andere factoren zijn die drank gebruik in de hand werken. Zelf heb ik sommige tijden ook wel meer en soms veel drank gebruikt, meestal bij problemen tot grote problemen op de levensweg.

Alcoholisme behandelen

Belangrijk is om de basis supplementen in te nemen, maar daarnaast is extra suppletie gewenst. Een dieet rijk aan eiwit en daarbij 1000 mg kalk, 500 mg magnesium, en een sterk vitamine B-complex kunnen alcoholverslaving voorkomen.

Wie al verslaafd is kan dit eiwit rijke dieet ook nemen, en aanvullend glutamine 3 x per dag 500 mg glutamine. Ook is het belangrijk om voor het tijdstip dat de drang naar drank komt 2 x 500 mg glutamine te nemen. Glutamine is mogelijk te verkrijgen, koop geen glutaminezuur want dat is niet het zelfde.

Bron : http://voedingssupplementenbestellen.nl/vitamine-b-gebruik/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s