Roken en je sociale vrijheid: stop nu met roken

Roken en je sociale vrijheid !! Rokers hebben minder sociale vrijheid en worden tegenwoordig gedwongen om op veel plaatsen niet te roken, door nieuwe wetten en regels zijn rokers genoodzaakt om buiten te gaan roken, gezien de gevolgen die rokers en mee rokers kunnen opdoen is het misschien wel goed dat die regels er zijn. Roken en je sociale vrijheid !!

roken en je sociale vrijheid

Roken en je sociale vrijheid: stop nu met roken 

Draai vanaf vandaag de knop om en vergroot je sociale vrijheid, stel je zelf de vraag waarom je een sigaret opsteekt, stel ook de vraag wat doet die sigaret met mij, en als laatste wie is de baas, die sigaret of jij zelf ??

Roken en je sociale vrijheid

Roken is en was voor mij altijd een vieze smaak in je mond hebben, besef wel dat jij ook een vieze smaak en een vieze lucht mee draagt overal waar je naar toe gaat, en iedereen die je ontmoet mag daar van mee genieten !! Nou het is maar hoe je het bekijkt want dat genieten is voor niet rokers afzien en daar kun jij verandering in brengen door nu te kiezen voor stoppen met roken !! Of heb jij vrijheid en al je vrienden, bekenden en geliefden zitten gevangen in jou vrijheid ?  Heb je er al eens over nagedacht dat anderen dit heel vervelend kunnen vinden, of interesseert je dat niks, natuurlijk heb je nu de keuze om daar verandering in te brengen. Ik raad je aan om de video’s te bekijken en dan direct te starten !!

Roken om te roken is slecht en dom

Veel zware rokers blijven roken omdat ze niks anders meer kunnen en feitelijk niet meer kunnen of willen stoppen. En juist daar kan De Mentale Stoppen Met Roken Methode je enorm helpen om je draai te vinden zonder rook en sigaretten. Waarom doorgaan als er mooie mogelijkheden gereed liggen om je van al deze problemen af te helpen. En het is al meer geschreven hier, je omgeving zal blij zijn als je de strijd aan gaat om van het roken af te komen. Want denk je nu werkelijk dat je er niet vanaf kunt komen, of maak je dat jezelf alleen maar wijs, om lekker gerust verder te kunnen gaan ??

Roken en je sociale vrijheid

Dus stel die vraag elke keer als je een sigaret op steekt en zoek naar het antwoordt daarop, DRAAI MENTAAL de knop om, het zit allemaal tussen je oren en daar kun jij zelf verandering in brengen.

Nicotine is een snel werkende drug of verslaving, dat houd in snel werkend, is ook snel uitgewerkt, dat heeft tot gevolg snel een volgende sigaret, maar als jij besluit neemt om snel geen sigareten meer te roken dan kun je snel van het roken af.

De Gemakkelijk Stoppen Met Roken Methode  kan je helpen om mentaal de juiste keuzes te maken.

MIJN VRAAG AAN JOU IS :

Stel je zou kunnen stoppen met roken zonder ook maar ergens last van te hebben !!

>> geen stress, geen ontwenningsverschijnselen, zonder overgewicht !!

Zou je dan nu direct willen stoppen ????

De Mentale Stoppen Met Roken Methode

 

Bron : http://artikelsschrijven.nl/2014/roken-en-je-sociale-vrijheid/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s