Haar en hoofdhuid problemen zoals hoofdroos berg alopecia areata

Haar en hoofdhuid problemen zoals hoofdroos berg alopecia areata 

Haar en hoofdhuid problemen zoals hoofdroos berg alopecia areata bij baby’s en volwassenen. Hinderlijk, lastig en zichtbaar zijn drie termen die op haar en hoofdhuid problemen zoals hoofdroos berg alopecia areata van toepassing zijn dit artikel vertelt hoe een normale haargroei hoort te zijn en enkele van de problemen die op kunnen treden. 

Haar en hoofdhuid een normale haargroei 

Haar en hoofdhuid een normale haargroei de haarfollikel kent drie periodes, in de eerste staat de actieve groei centraal deze periode kan twee tot zes jaar duren. De tweede periode kenmerkt zich door rust deze periode neemt ongeveer drie maanden in beslag waarna in de laatste periode de haar uitvalt. Gemiddeld heeft men 100.000 haren waarvan er iedere dag 50 tot 100 uitvallen. Ziektes kunnen dit negatief beïnvloeden voorbeelden hiervan zijn suikerziekte en verschillende ziektes van de schildklier, ook vrouwen die zwanger zijn en mensen die een chemokuur volgen kunnen een verhoogde haaruitval hebben. Bij het volgen van een chemokuur kan ook een plotseling sterke haaruitval voorkomen waarvan het haar en de hoofdhuid zich meestal direct herstellen zodra de chemokuur is uitgewerkt, het haar begint dan weer te groeien. Haar en hoofdhuid zijn onze aandacht waard om te proberen problemen te voorkomen en op te lossen, haar en hoofdhuid problemen zoals hoofdroos berg alopecia areata. 

Hoofdroos 

Hoofdroos men heeft dan last van een sterkere schilfering van de huid dan normaal en ook zijn de schilfers groter en daardoor beter te zien in het haar en op donkere kleding waarvoor mensen zich vaak schamen. Bij een normale vernieuwing van de huidcellen zijn deze kleiner zodat men ze ongemerkt kwijtraakt als we ons haar kammen of borstelen of als we door ons haar wrijven. Op de overproductie van de hoorncellen wat dus bij hoofdroos het geval is heeft de gistsoort Pityrosporum invloed, deze gistsoort is bij iedereen op zijn hoofdhuid aanwezig. Als men voor een goede antiroos shampoo kiest die de stoffen zinkpyrithion of ketoconazol bevat is de hoofdroos meestal vrij eenvoudig op te lossen. Haar en hoofdhuid problemen zoals hoofdroos berg alopecia areata, kies in het geval van hoofdroos voor een goede shampoo. 

Het hele artikel lezen : Klik hier

Bron : http://artikelsschrijven.nl/2012/haar-en-hoofdhuid-problemen-zoals-hoofdroos-berg-alopecia-areata/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s